BYTER BLOGG TILL NATTSTAD

2012-06-25 kl. 23:27:07
Jag orkar inte med blogg.se längre, tänkte därför prova att blogga på Nattstad. Jag kommer fortfarande att ha kvar den här bloggen ifall jag känner att jag vill byta tillbaka, vilket faktiskt kan hända ja. Så klicka på bilden eller HÄÄÄR för att komma till min nya blogg, PUSS! 
 

WE♥IT

2012-06-24 kl. 18:50:37

KILNÄSET

2012-06-24 kl. 15:34:48
Gårdagen spenderasdes ute i Kilnäset för lite efter-midsommars firande. Vi sov där tills idag, och lagom tills det började spö regna hade vi äntligen fått årets första dopp avklarat. Det har iallafall varit en riktigt härlig helg och nu saknas bara det riktiga sommarvädret för att det ska vara perfekt...PUSS

MIDSOMMAR 2012

2012-06-22 kl. 20:52:23
Under min midsommar har jag och min familj först varit ute i Grytgöl och kollat på Polustus tåget med mera, där jag även träffade Klara ett litet tag. Efter det åkte vi till Sonstorp/Hällestad och grillade och åt lite tårta tillsammans med en liten del av min släkt. Nu är jag hemma igen och gäspar gång på gång.... Jag ska iallafall se på någon film nu med Nelly och försöka att inte somna. Haha bra.....
GLAD MIDSOMMAR PÅ ER, PUSS!

Solen lyser, himlen är blå.

2012-06-21 kl. 15:25:37
Hej, gick upp skapligt idag för att baka tillsammans med Fia och Madde. Riktigt gott blev det kan jag säga, nu är jag hemma och ska precis gå och sätta mig i solen ett tag. Senare idag tar vi oss en tur in till Norrköping. PUSS!
 

BLOGRESPONSE QUESTION.

2012-06-20 kl. 16:42:54
Hej, En lärare sa en gång till mig att jag borde ställa mig framför spegeln och säga bra saker om mig själv. Ja tjena, det gjorde inte jag för jag trodde absolut inte att det skulle hjälpa, det tror jag fortfarande inte att det gör. Kanske för vissa. 
 
Jag tycker istället att man ska ta och tänke till lite på små saker, eller försöka inse vissa saker och sedan försöka att leva efter det. Det har inte gått något vidare att få dem tankarna nerskrivna så nu slutar det med att jag kopierar en bit av mitt Svenska Nationella tal som handlar om min relation till mig själv och lägger upp det här. Det blir lite osammanhängande eftersom att jag har bara kopierat en bit ifrån "presentationen" och avslutningen och har hoppat över hela huvudtexten och inledningen. LÄS OCH TÄNK/TYCK TILL!
 

Twinkle Twinkle Little Star.

2012-06-16 kl. 17:15:53

Hej vänner, gårdagen blev minst sagt lyckad. Det började med kubbpspelade och mys i vibjörnsparken med Adelisa, Chrille, Emilia, Emmy, Fia och Oscar, fortsatte med en massa cyklande bland annat tillbaka till vibjörnsparken och enda bort till bönnern och slutade med ett väldigt tröttsamt filmtittande innan vi begav oss hemåt. Idag har vi kollat på studenten och även suttit ute och käkat mat. Ikväll cyklar jag och mina vänner ut till Becca för att grilla, PUSS!

SOMMARLOV!

2012-06-15 kl. 18:08:11Att börja dagen redan klockan åtta idag efter en riktigt grym kväll på skolfesten med mina vänner tog verkligen emot. Bästa skolfesten hitills! Idag har jag hunnit med att gå på lillängens avslutning där vi proppade i oss lite tårta, gå på våran "avslutning", äta kina mat, umgås med Fia och Madde och ta en liten powernap. Men dagen är inte slut än, ikväll träffar jag nog troligtvis ett gäng härliga människor och hittar på något roligt, det är ju trots allt sommarlov nu!! PUSS

IF U WANNA SCREAM

2012-06-14 kl. 22:03:15
Fina vänner, snart drar vi mot skolfesten och imorong är det skolavslutning. UNDERBART!!!!!! WOHO PUSS! 

I don't know what I'am doing tonight.

2012-06-13 kl. 15:55:06

Solen har äntligen börjat titta fram igen, tackar så hjärtligt för det! Så just nu sitter jag på ballkongen och njuter av solen. Idag har vi haft orientering hela förmiddagen, dock satt jag på min cykel större del av förmiddagen än vad jag var i skogen... Imorgon är sista skoldagen, dock ska vi spendera den dagen i Mäseln ett tag bara, framåt kvällen väntas en skolfest. PUSS!

 


RANDOM THOUGHTS IN A TEXT.

2012-06-11 kl. 23:22:00
Varning för mycket troligtvis ointressant babblande text...
Ett riktigt stort mål jag har med livet är att resa mycket och uppleva så många olika kulturer, länder och platser som möjligt och samtidigt träffa på många olika människor. Idag är jag fri, fri till att göra vad jag vill med många möjligheter, men efter studenten..Kommer jag att ha så otroligt många fler möjligheter! Fler möjligheter och fler vägar att välja i livet.

Jag vill inte tänker inte stanna kvar i Sverige resten av mitt liv, nej. Jag har massvis med drömmar och ett liv. Det livet är livet som jag lever just nu, under det livet ska jag förverkliga mina drömmar. Alla som går. Haha...daah allt går... man måste bara vara tillräckligt desperat för att faktiskt finna ett sätt att nå dem på.

"If it is important to you, you'll find a way. If not, you'll find an excuse."

Jag tycker att Sverige är ett ganska "tråkigt" land om ni förstår hur jag menar. Jag har läst många personers bloggar och pratat med personer som har åkt iväg på high school, collage eller jobbar utomlands i t.ex USA, England, Australien och fått höra/läsa om hur annorlunda allting var, inte bara kulturer och miljön utan även människorna. Det är det jag vill uppleva. ALLT som är annorlunda livet i Sverige.

Det känns som att efter att ha levt drygt 17 år av hela mitt liv i Sverige är det dags för en förändring. Jag är absolut inte missnöjd med hur mitt liv har varit so far, nejnej. Det har varit och är underbart! Men Sverige är inget land som jag vill fortsätta att leva hela mitt liv i just nu utan jag vill uppleva och se med egna ögon hur det är i andra länder. No offense to Sweden det är självklart ett bra land rent allmänt. Men det är det som är grejen, jag vill upptäcka och uppleva mer och det går inte i bara ett land där allting är "bra". Jag vill både jobba, bo och besöka ställen där allting faktiskt inte är "bra", det behöver inte vara riktigt dåligt men bara annorlundare än hur det är i Sverige.

Lite osammanhängande text kanske men nu har ni fått ta del av lite vad jag vill göra med mitt liv. Intressant va?? Nu vet ni vad jag har för små planer som jag än så länge inte har någon aning om hur jag ska klara av dom, men jag vet att jag kommer på något. Hahaha usch nu måste jag sova....GODNATT!


TURN TO YOU.

2012-06-11 kl. 22:11:34
Godkväll vänner. Jag sov några timmar förut vilket var dumt ja, men satan vad skönt det var. Jag måste verkligen ta och plugga till ett prov jag har imorgon. Jag skulle egentligen ha gjort det idag men kunde inget så får en ny chans imorgon och det kanske vore bra ifall jag kunde fylla i något mer på provet imorgon än bara mitt namn... Önsketänkande dock eftersom att allt jag kan tänka på just nu är hur mycket jag längtar tills både bättre väder och sommarlovet! Ska ge pluggandet ett försök nu iallafall samtidigt som jag lyssnar på låten ovan resten av kvällen, den är ju så fin. PUSS!

EYE OF THE TIGER.

2012-06-09 kl. 20:46:00
Linnet jag köpte i förrgår när vi var i Stockholm, riktigt snyggt och det kommer jag använda mycket!

FILM&MYS

2012-06-08 kl. 22:44:08

Promenaden blev heeela vägen bort till filmis för att köpa cola. Nu kollar vi på sex and the city med colan och chips, mummaaaa! PUSS


STOCKHOLMS BESÖK.

2012-06-07 kl. 22:11:26
Heldag i Stockholm där besökte Naturhistoriska museet och kollade på film, SÅG NEWKID OCH FANNY LYCKMAN. Made my day. Vi irrade runt på Stockholms alla gator och affärer, råkat ut för en skum typ och även gått på visning inne på dramaten. Vi mumsade även i oss jordgubbar och smakade gratis-kallt-kaffe som inte var någon höjdare. Där av bilderna, så inlägget inte blir helt bildlöst. Värd dag med bra väder, puss!

Allsång på slottet.

2012-06-06 kl. 14:02:14
Kvalitén på bilderna är inte den bästa nej... Det blev iallafall en härlig kväll nere vid slottet igår med mina fina vänner där vi rockade loss.. Artisterna var bättre förra året ja, men Markoolio och David Lindgren var helt klart värda att se haha, PUSS!♥
 
 

- AMBASSADÖRSTRÄFFEN -

2012-06-05 kl. 16:59:26
djup diskussion
MAAAAT♥
hard work i grupper

"Being the way that you are is enough."

2012-06-05 kl. 00:45:52

SOMETIMES U NEED A BREAK.

2012-06-01 kl. 11:15:40

Jag har slutat nu men är med inne på Fias lektion och sedan åker vi finally hem och njuter av den långa helgen enda tills onsdag. Det ska bli hur skönt som helst, och imorgon åker jag ju till Stockholm också. Livet är bra härligt nu, om bara vädret kunde bli aningen bättre nu vore det ännu bättre. Skolavslutning om två veckor också. PUSS♥bloglovin