...and i ain't afraid to show it

2011-12-28 kl. 03:11:51
En bild ifrån vad torsdag-fredags natten hade att bjuda på, wiHoOoO!

"om det ändå var så enkelt"

2011-12-27 kl. 18:42:13
Titta vilken bild jag hittade.. Snodde den från Nadjas blogg från när jag gjorde ett besök i Lule i sommras..HEHE!

Igår blev det en spontan tur in till Norrköping med familjen och Fia, spenderade endel pengar och fick med mig endel kläder hem, big fucking like! När vi kom hem därifrån blev vi avsläppte hos Fia, sen kom Elin förbi och sen begav vi oss 3 först på ett Ica besök för inhandling av läsk och chips för filmtittande hos Madde som sedan slutade med sovaöverpartyhosmaddewiho! PUSS

tidigare denna vecka... ♥

2011-12-25 kl. 23:54:50
Innan skolfesten i Torsdags tillsammans med trevligt folk!!

Alla malta frågor och svar

2011-12-24 kl. 23:28:50
Here we go, jag ska svara på alla frågor jag fått i kommentarer, på facebook och på mail nu... kommer bli ett långt inlägg haha...!

- Jag vet att man inte får dricka alkohol, men är det några av eleverna på resan som gör det ändå?
SVAR: Ärligt så ja det är det säkert. Jag kan inte säga till 100% att det är det men eftersom att dom flesta som åker är ungdomar mellan 13-18 år så förstår ni nog att ja det händer säkert. Ingen i min grupp gjorde dock det, det vet jag! :)

- Umgicks ni från STS något med dom ifrån EF(ett annat språkreseföretag)?
SVAR: Ingen i min grupp gjorde det och jag såg ingen från dom andra grupperna göra det heller. Jag såg inte dom ifrån EF så värst ofta.. Kanske 3 gånger högst under 2 veckor eftersom dom är ju troligtvis på andra aktiviteter än dom från STS. Men det är ju inte omöjligt som sagt!

- Umgås man mycket med värdfamiljen eller är man mest med gruppen och ledaren?
SVAR: I just Malta iallafall så nej man umgås inte så mycket med värdfamiljen eftersom i princip varje dag åker man till skolan på morgonen och till en aktivitet direkt efter, sen kommer man hem och äter och duschar kanske. Efter det åker man iväg på yttligare en aktivitet och när man kommer hem därifrån går man oftast och lägger sig. Vi hade något som hette "Homestay" 2 gånger dock, då var man bara hemma tillsammans med familjen och kanske hittade på något. Vi hade homestay precis när vi kom dit och när vi skulle åka hem. Så nej, men umgås mest med gruppen och ledarna, vilket är kul för man får en sån bra sammanhållning! :)
Hela min grupp med ett försök till att skriva M-A-L-T-A-!

- Hur lång tid tog det att flyga till Malta?
SVAR: Hela flygturen med mellan landningen i Frankfurt tog det mellan 5-6 timmar det var olika på dit och hem vägen! Men om man inte mellan landar kanske det tar runt 4 timmar! :)

- Sitter man 2 och 2 eller 3 och 3 på planet?
SVAR: Jag vet inte om det är så på alla flygplan/flygbolag men då satt vi 3 och 3 iallafall!

- Har man bra ledare?
SVAR: JAA! Våran ledare var hur bra som helst, det var alla dom andra ledarna också. Pratglada, skämtar mycket, trevliga och glada och allmänt härliga bara. Jätte bra ledare, det tycker nog alla andra också haha! :)

- Var maten bra?
SVAR: Mjo, det tyckte jag (och jag bodde i värdfamilj & är vääldigt kräsen haha), det var kanske 2 gånger som maten inte var ätbar haha.. Men vi fick alltid frukt till, så man gick ju inte hungrig precis! Lunchen var sisodär, dom som bodde i värdfamilj fick ju med sig lunch av familjen som oftaste bestog utav 2 mackor med något på, frukt och vatten. Mackorna var ingen höjdare men gick att äta, men då kan man bli hungrig lätt under dagen, så man kan behöva köpa något mer under dagen! :)

- Åkte du till Sicillien? (en frivillig utflykt man kan boka)
SVAR: Nej, jag tänkte göra det men ångrade mig sen. Bokar man Sicillien resan så missar man även andra aktiviteter som man gör under dagen, men det skulle vart coolt att åka dit iallafall! :)

- Behöver man vara jätte bra på engelska för att bli förståd?
SVAR: Nej, egentligen inte. Man kanske ska kunna mer än "hej, jag heter erika och är sexton år gammal" Men man behöver inte vara jätte bra, dom förstår ändå! :)

- Hur delar dom upp klasserna, är man med alla från sin grupp eller blandar dom?
SVAR: Dom blandar, första dagen i skolan gör man ett test för att se vilken nivå man ligger på. Nästa dag har dom delat in alla i olika klasser. Men för oss tog dom alltså inte bara 1 elev själv från en grupp, utan man blir ju endel från varje grupp som kommer att komma i samma klass!

- Är det mycket att göra i skolan?
SVAR: För oss var det inte det. Våran lärare hade dock rätt så bråttom med alla uppgifter haha men vi fick inga läxor eller så iallafall, vi hade mest muntliga övningar då man skulle berätta om sig själv, familj, drömmar. Andra grupp övningar, sen några skrivövningar och så vidare inget jättejättejätte svårt.

- Får man mycket tid över till att bada och sola?
SVAR: Åker man till Malta så JA. Efter skolan åker man till stranden i princip varje dag, en dag åkte vi på en båttur och hann shoppa lite efter det, en gång till Valletta(shopping) och till Sliema(shopping) åkte vi till några gånger också.


-Hur ofta åkte ni på shopping utflykter?
SVAR: Vi hade 2 shoppingturer på schemat tror jag. Men det blev fler än så, en extra för att vi var tvugna att ställa in en badutflykt en gång, sen hinner man shoppa en liten stund vissa gånger om man varit på någon annan akivitet i någon stad så se till att alltid ha med plånboken haha!

- Hur mycket pengar gör man av med på en vecka(hur mycket gjorde du av med)? Vad spenderar man pengarna på?
SVAR: Jag vet inte exakt hur mycket jag gjorde av med men ungefär 1500/vecka tror jag. Mina pengar gick åt till: Shopping, endel mat på frivilliga utflykter och bara om man blir hungrig, chips,läsk,vatten,glass,godis,fika och så vidare (väldigt mycket pengar gick åt till det), frivilliga utflykter och andra kul saker man gör t.ex Banana Boat, Splash & Fun, Spirit of Malta. Sen sol stolar & parasol som man hyrde!

- Är det bra och billig shopping?
SVAR: Det är ungefär som i Sverige under sommaren, det är rea lite här och där och "vanliga" priser på vissa ställen. Shoppingen var bättre än jag hade förväntat mig. Shoppingen i Valletta var inte så värst bra, det var i Sliema alla bra affärer fanns, t.ex Zara, New Look, Accessorize o.s.v

- Hur många frivilliga utflykter finns det?
SVAR: Uhmn, när jag var där så fanns det... 5 tror jag.. kan ha fel, kanske varierar från år till år. Något Jeep Safari tror jag det var, Fernandes(dags kryssning), Spirit of Malta, Splash & Fun och Sicillien resan.

- Vad kostade den frivilliga utflykten till Spalsh & Fun?
SVAR: Kommer inte ihåg exakt men runt 250:- tror jag.

-När man får tid utan aktiviteter, finns det möjligthet att åka och shoppa då?
SVAR: I Malta för oss iallafall, så hade vi aktiviteter hela tiden förutom 2 gånger då vi som sagt hde Homestay, och ärligt så vet jag inte om man får åka iväg någonstans då eftersom på Malta så är det iallafall speciella bussar som kör åt STS eleverna så, jag är tveksam på det.. Men bor man på club så kanske det finns butiker i närheten man kan gå till? :)

- Finns det många butiker vid Ramla Bay(en av resorterna man kan bo på i Malta)?
SVAR: Jag har ingen aning faktist eftersom jag bodde i värdfamilj,men det står det på STS hemsida.

-Hur var discona och var man tvungen att gå på alla?
SVAR: Discona var helt underbara och jätte roliga. Jag vet inte om man var tvungen att gå på alla men jag ser ingen anledning till att inte gå dit, då går man miste om något! Det var ingen som fråga om man var tvungen att gå dit, så jag vet faktist inte! :)

- Träffade man många snygga killar?
SVAR: Det är ju många spanjorer där så haha... Nej men det beror på väl helt på vad man har för smak haha, men jo endel! :)

- Var det många killar som åkte med STS?
SVAR: Det var ganska många ja, men jag tror det var betydligt fler tjejer.. Eller jag kanske har fel men det känndes som det iallafall. I våran grupp var vi 16 st och 2 av dom var killar haha!

- Vilken kurs gick du, classic eller internationel?
SVAR: Jag gick internationel! :)

- Utvecklade du din engelska något eller pratade du mest med dina svenska kompisar?
SVAR: Jag pratade mest med mina svenska kompisar faktist.. Men det kan bero på att alla i våran grupp var svenska förutom 3 st, och i klassen var majoriteten svenskar också haha! Det är svårt att säga om jag utvecklade min engelska eller inte.. Jag blev självsäkrare iallafall det är säkert!

- Är det enkelt att få vänner om man åker själv?
SVAR: Så länge man absolut inte vägrar prata med folk och är elak så jajajaja, hur lätt som helst! Alla är ju där för att få nya kompisar så det är bara att köra på! :)

Jag och dom tre tjejerna jag bodde tillsammans med, fyfan vad många minnen vi har haha! Helt underbart!

- Fick du många nya vänner?
SVAR: Jaadå, alla i min grupp blev alla jätte bra vänner med. Sen några som inte var i våran grupp också som man gick i samma klass som, så ja det kan man säga!

- Har du kontakt med några av vännerna du träffade där fortfarande?
SVAR: Ja då, mest med dom jag bodde tillsammans med, men dom andra också. Har alla på facebook, alla från klassen, gruppen och andra man såg till någon där! Sen träffade jag endel av dom på Reunion partyt i Göteborg som var i Oktober vilket var hur roligt som helst!

- Är en resa dit värd priset?
SVAR: Utan tvekan JA! Det kan verka dyrt om man tänker att det är priset för flyg, mat, boende och aktiviteter, men man får också alla skratt, nya vänner och massvis med underbara minnen med sig också och dom minnena är lätt värt det priset!

Kom ihåg att det här är mina upplevelser och min syn på resan. Så kom ihåg att eran resa kanske inte blir precis likadan och att ni upplever sakerna på samma sätt som jag gjorde så ni inte blir besvikna! Hopas ni fick svar på era frågor! :)

christmas 24/12-2011

2011-12-24 kl. 20:27:27
Det var soligt utanför så....kisar lite HEHEHEHEHEHHEHE
Har ätit och kommit hem igen från min faster med finfina presenter, så nu ska jag plocka iordning lite på dom och städa iordning i mitt rum eftersom att konstigt nog är mitt rum stökigt igen trots att jag städade det förut.. wellwell, god jul! ♥♥

God jul alla fina människor ♥

2011-12-24 kl. 01:38:42
Klockan är efter midnatt och det är en ny dag.
Idag är det julafton.
Hoppas på en fin dag och att jag inte sover till kvart i fem imorgon.
Älskar mina vänner och min familj. PUSS ♥♥
Haha, två bilder från förra julafton!

this is how i roll

2011-12-22 kl. 17:45:19
Bilder ifrån när vi var hos Becka innan förra skolfesten!
Nu är det jullov, så underbart och ikväll är det skolfest. Idag är inga biljetter glömda i skåpet, ingen cykel stulen och så vidare utan nu är det jullov så kvällen borde bli perfekt, men man ska väl inte ha några förhoppningar så man inte blir besviken? Om ett tag tar jag mig nog bort till Fia, sen vidare för att äta pizza med mina fina vänner och blablablabla och så vidare, sånt som märks. PUSS

malta part 16 - go cart

2011-12-21 kl. 21:37:00
En kväll så var det ledarna som hittade på något som alla skulle göra, våra ledare tog med oss till en Go Cart bana, där man kunde prov åka Go Cart om man ville, annars kunde man sitta och chilla och käka glass eller spela Air Hockey vilket vi gjorde haha. Sen slutade det såklart med att alla dansade och skrattade wohooo, helt underbart.
Kanske lägger upp en video så småningom från den kvällen också!
Anna, Amanda & Linda vid våran busshållplats.
Man måste ta fina kort i bussen.
Andra börjar asgarva istället, det var här ett internt skämt uppstod om jag inte är helt fel. Linda dansen!
Amandas bild på några av oss!
Roligt att man ser så fräsch ut!
Glass såklart, jag minns min lycka när jag såg att dom hade den här glassen här för om jag inte är helt fel så finns den inte i Sverige.
Våran söta ledare Pernilla som skulle åka Go Cart med ett fint hårnät.
Emma, Yes & Anna!
Ellen, Emma, Emilia, Ellen (Matilda i bakgrunden) och halva Linda!

searching for the right

2011-12-21 kl. 18:53:00

Okej, sista skoldagen år 2011 är avklarad. Den var avklarad för några timmar sen dock. Har varit lite här och lite där och kollat på film hos Fia med Elin. Sen funkar inte mitt internet till min dator så får sitta vid min systers dator istället, vilket suger... Hoppas att mitt internet funkar senare ikväll iallafall, annars jäfffflar.
Imorgon är det både avslutning och skolfest, hoppas på en förjävla bra dag imorgon!

 

Här är en fin låt iallafall! ♥♥


hope for the best, yeah!

2011-12-20 kl. 23:22:00

Gammal bild på min homies, eller ja gammal och gammal? ♥♥


Orkade inte blogga igår, tränade och stressade och jobbade på som fan för att åtminstonde ha börja med filosofiuppgiften som skulle varit klar idag. Men efter lektionen idag säger läraren att uppgiften får vara klar efter lovet istället, haha men det är väll bra på sitt sätt?! Nu är iallafall Tisdagen avklarad, skönt och så vidare. Nu ska jag bara ta det lugnt, dricka varm oboy, och göra ingenting fram tills kvällen då jag träffar Fia ett tag, puss! ♥♥


snön har kommit för att stanna

2011-12-18 kl. 19:32:25
Efter en seg början på dagen begav jag mig till Fia lite senare...Pulsande genom snön.. Jag har käkat och duschat nu och ska träffa Fia igen om ett tag, sen borde jag börja med ett av två skolarbeten som ska vara klara senast tisdag och onsdag som än så länge är obörjade. Ja, puss! ♥♥

i väntan på julen eller något...

2011-12-17 kl. 18:57:37
Lördag, en vecka kvar tills nästa lördag. En vecka kvar tills julafton, två veckor kvar till nyår! Om 15 dagar är det år 2012. Yeah, tagga. Haha idag har vi klätt granen och stält utt mer julgrejer o.s.v, senare ikväll ska jag och Fia hitta på något, like always! Blir roligt och så vidare. PUSS! ♥♥

undrar du något om malta?

2011-12-15 kl. 20:45:07
Eftersom jag får in frågor lite då och då angående Malta så tänkte jag att alla som har frågor om Malta kan fråga det här i inlägget så svarar jag på dom alla i ett och samma inlägg någon gång vid jul kanske?
Frågor jag har fått tidigare på facebook, mail och andra kommentarer kommer jag också att svara på.

alla manglar på nu

2011-12-14 kl. 18:19:50
Låten är väl härlig på sitt sätt, eller? :)

Idag var ingen bra dag, usch är sjuk. Var i skolan 15 minuter och klarade inte av mer sen, fyfan.... Jag har varit hemma och sovit tills nu ungefär och mår lite bättre. Nu ska jag iallafall försöka börja med några skolarbeten och plugga lite kanske. Om det blir skola imorgon eller om jag stannar hemma är än så länge oklart. puss ♥♥

one more question about malta!

2011-12-13 kl. 15:11:59
Hej vad roligt att du frågar! STS rekommenderar 1000-1100 kronor i vecken på Malta, men jag gjorde av med 1500 per vecka ungefär. Dom pengarna gick till glass, läsk, godis, chips, pizza, o.s.v, två extra aktiviteter, solstolar/parasol och shopping och souvenirer. Dom två extra aktiviteterna kostade 5-600 kronor sammalagt och var frivilliga.

Det ena var Splash and Fun (länk till inlägget) den andra var Spirit of Malta (länk till inlägget) sen fanns det flera extra aktiviteter som STS annordnat som man kunde åka på om man ville. Sen när man är vid stranden kan man ju prova på massa roliga saker. Vi provade på att åka Banana boat (länk till inlägget) Sen kan man t.ex prova att åka "Crazy Sofa" som vi tänkte göra men aldrig gjorde.. Ser dock riktigt härligt ut, titta bara.....


Sen är det ju lite olika om man bor i värdfamilj eller på någon Resort. I värdfamiljen ingår alltid 3 mål mat/dag på alla Resorter i Malta måste man betala lunchen själv, så bor man på någon Resort måste man räkna med att köpa lunch varje dag själv. Men även om man bor i värdfamilj kan man behöva köpa en liten lunch själv eftersom att lunchen man får är två mackor, en frukt och vatten ungefär, så det kan vara bra att köpa något extra.

Men, något som pengar verkligen går åt till är glass,läsk,chips o.s.v nästan hälften av mina fickpengar gick åt till det. Oavsätt om det är dag,kväll,natt,varmt eller kallt så vill man äta/dricka något haha....

+ Chilla, det är cola i glasen på 5 bilden även om mina vänner står framför en baaaaaar, dricker man alkohol på språkresan blir man hemskickad(kanske är bra att veta eller något....)! Hoppas du fick svar på din fråga Klara!

Set fire to the rain

2011-12-11 kl. 22:34:25

+

2011-12-10 kl. 22:13:42
Bild ifrån när vi var på Gotland som jag har lagt upp förut, nästan ett år sedan ju! Ett helt lag som är sega under samilngen, sömniga och trötta under bil resan, otaggade under matchen men får upp humöret och orken så fort matchen är klar och vi inser att vi äntligen ska få åka till Mc Donalds..
Det är ett sant lag. ♥♥

Jag är död i hela kroppen och orkar inte hålla upp varken huvudet eller armarna just nu när jag skriver så jag ska nog gå sätta igång någon film och sen sova, det kanske är bäst. TJA!

everyday we're shufflin'

2011-12-10 kl. 02:07:41
Kom hem för ungefär 1,5-2 timmar sen efter en asbra kväll med mina vänner. Bilderna är från Fias blogg ifrån när vi fikade idag, fick en chokladtomte som jag kom på nu att jag har kvar i mina väska...kanske borde lägga in den i kylskåpet.. Imorgon blir jag borta nästan hela dagen, har match i Köping, hoppas på en rolig dag imorgon också helt enkelt! ♥♥

det är dags för fredagsmys!

2011-12-09 kl. 13:24:41
Lite sådär grym låt ändå, har lärt mig så gott som hela texten också, känner mig fan bra hihihihihihi eller något.

Nej men seriöst nu, jag har slutat nu efter att ha fikat med klassen och sitter nu kvar i skolan och väntar på Fia med Felicia och Rebecca, jag ska skriva klart en svenska uppgift som ska vara inskickat om 1,5 timme hehe, ikväll ska jag umgås med mina vänner hemma hos Fia. Det blir roligt, ha en bra helg! ♥♥

your fight is my fight

2011-12-08 kl. 22:02:07
Den här fina, snart ett år gamla bild får pryda detta inlägg lite fint.

Skola idag ända tills 15.15.... Sen åkte jag och mina kompisar hem till Fia och bakade vaniljbullar som förövrigt blev riktigt goda till mysdagen imorgon i skolan. Lite efter sex åkte jag till träningen och det var inte många där haha.. Nu har jag käkat och duschat och ska nu göra lite skoluppgifter... ha're! ♥♥

so simple but so beautiful

2011-12-07 kl. 20:26:27
♥♥

if i scream, if i cry?

2011-12-07 kl. 17:54:43
Fick ännu en fråga angående Malta, så tänkte vänta och se om jag får några fler frågor och sedan svara på alla i ett inlägg, det kanske vore trevligt!

Bild på Chrille, Fia och mig föra några helger sen! Vi är så snygga, fina och så vidare. Kom hem från Fia för ett tag sen och ska nu äta kvällsmat och sedan plugga lite spanska kanske och bara chilla. Låter helt okej! ♥♥

ännu en fråga och ett svar

2011-12-07 kl. 15:57:18
Hej, vad roligt att du frågar! Du skrev din mail adress så jag har svarat dit också, men tänkte att det kan vara roligt för några fler att få svar på frågan även om man inte undrar! Svaret är nja inte precis, när vi åkte dit första dagen så kom vi hem till värdfamiljen klockan 13-13.30 ungefär, och sen hade vi "home stay" resten av dagen då vi umgicks med familjen och packade upp våra grejer o.s.v. Våran värdfamilj tog med oss till en stad som heter Medina på kvällen så gick vi där och tittade och så, vet itne vad andra familjer gör men våran gjorde det iallafall.

Dom andra dagarna har man aktiviter hela tiden, och kommer oftast bara hem en gång på eftermiddagen/kvällen för att duscha, äta kvällsmat och vila lite innan man åker iväg till nästa aktivitet. Sista dagen på kvällen hade vi "home stay" också då man kunde umgås med familjen och bara vara hemma. Så förutom under "home stay" är det oftast bara under kvällsmaten man "umgås" med familjen, annars är det mest gruppen och ledaren och möjligtvis andra elever man umgås med.

Jag skulle kunna försöka hitta mitt schema och lägga upp en bild på det eller något. Har ni fler frågor är det bara att fråga, hoppas att du fick svar på din fråga!
Du träffar heller inte bara folk ifrån din grupp, på t.ex discona och andra aktiviteter träffar du massvis med annat folk!
I skolan är man ju uppdelad i olika klasser då går man i samma klass som folk från andra grupper också. Dom två åt höger (Filip & Daniela från Polen) var inte i våran grupp men vi var ofta på samma utflykter och gick i samma klasser o.s.v!

+ without the dark, we'd never seen the stars

2011-12-06 kl. 22:22:05


malta PART 15 - Paradise bay

2011-12-06 kl. 21:09:00
En dag efter skolan så åkte vi som vanligt till någon strand, den här hette Paradise Bay och var inte världens bästa om jag ska vara helt ärlig. Det var fullt med getingar och både solstolarna och parasollerna var dyra, sen kostade toalettpappret pengar.. Det kanske förklara varför det inte var den bästa stranden, men vi hade roligt ändå såklart!

När vi inte låg i solen, var vi i havet, simmade ut till gränsen dom rekomenderade att man hållde sig innanför, hängde lite där ute (tackar för att man kunde hålla i sig i "linan" i vattnet) hade inte orkat simma så länge annars haha... Gick till kiosken och köpte glass, Corny Big, läsk o.s.v. UNDERBART!

Vi skulle egentligen åkt till den här stranden 2 gånger, men eftersom stranden inte var något bra fick vi åka till en annan strand nästa gång, vilket var väldigt bra!

Yes & Amanda! (vet fortfarande inte hur man stavar hennes namn)
Yes & Hampus
Yes & Jag (bjuuuuuur, inte världsfräsch)
Fina Fanny, solar!
Geting eller något (det kom typ 3 st till och satte sig på den flaskan...)
Men det var fint omkring iallafall (Marias bild)
(Marias bild också) Stor partybåt ute i vattnet. Möjligtvis vi som är den där klumpen i vattnet(?)
Amanda & Fanny
Yes, Emma & Saga!
Emilia, Matilda & Hampus!
STANDARD - bussbilderna. Vetifan om jag gäspar eller vad jag gör på första bilden och andra...som sagt standard.

that's how i feel

2011-12-05 kl. 01:11:53
Jag får ont i magen och blir så nere men samtidigt så glad(?) när jag tittar igenom både bilder och filmer ifrån Malta och hur fuckingjävlaäckligtsjuktfetttjocktunderbartfantastisktroligtochbäst allting var. Typiskt mig en söndags natt, kan inte sova - tittar på bilder & filmer! Jag saknar er, I see you guys in Malta one day!
Våran bild på storskärmen, mäktigt.
PEACE OCH GODNATT!

andra advent

2011-12-04 kl. 21:54:02
Hade nästan glömt, myser med tända ljus, käkar choklad och tänkte fixa lite plugg, tyvär så!
Glad andra advent vänner! ♥♥

breaking dawn part 1

2011-12-04 kl. 15:43:01
Breaking Dawn ikväll med underbara vänner här på bion i Finspång (ja det finns faktist en biograf här nu)!
Jag håller på att göra mig iordning och ska sen till Fia med Elin för att kolla klart på Never say never!
och så vidare, jag hoppas på en bra söndagskväll! PEACE ♥♥

Första december

2011-12-01 kl. 14:17:47
En bild jag lagt upp förut på mig och gurkan, hoppas hon känner sig hedrad nu eftersom hon är sjuk idag. Krya!

Nu är det ny månad, den sista månaden på år 2011. Just nu sitter jag i skolan och har historia och vi lyssnar på jullåtar och grejer haha, om ungefär 20 minuter börjar min sista lektion som är spanska. Åh vad taggad jag är! Ieftermiddag och ikväll har jag lite arbeten som måste tas tag i, annars så är det chill. Take care, snart är det lov♥♥bloglovin