3 MÅNADER KVAR TILL SPRÅKRESAN

2011-04-14 kl. 16:05:19
Jag längtar otroligt mycket! Nu är det precis 3 månader kvar (det blev framflyttat en dag)! Att plugga engelska i Malta under 2 väldigt händelserika veckor kommer bli hur kul som helst kan jag säga!
Random bilder från google...

Mindre kul
är att jag fick ig på skrivdelen i Nationella för jag inte hade följt det man skulle skriva om riktigt...Men jag klarade iallafall självaste allt och fick iallafall G..yey

Bättre, Ska till träningen om typ en halv timme, ska bara äta något först!

LÄNGTAR, LÄNGTAR OCH LÄNGTAR

2011-04-13 kl. 17:32:12
Påväg till Gotland med laget!

Igår hann jag inte blogga något eftersom jag och Fia åkte till Norrköping på direkten efter skolan till hennes syster  och var hundvakt, kom hem vid halv elva så ja..

Fan vad seg jag är just nu, vi hade nationella prov i morse som jag känner på mig att dom inte gick bra. Om ett tag ska jag äta sen gå till Fia ett tag!
Längtar till cupen, längtar till sommarlovet, längtar till språkresan, längtar till min födelsedag.....

INSPIRATION - I WANNA SEE THE WORLD

2011-04-06 kl. 19:30:47
bilder: weheartit
Jag vill: gå på en mysig liten gata i Rom och äta pizza, stå högst uppe i Eifeltornet, dyka ner i havet från en klippa, åka störtlopp med skidor och känna farten i kroppen(utan att skada sig), snorkla bland fiskarna i Maldiverna, bo i ett höghus i Thailand, se dom vilda djuren i Afrika, klappa en känguru, sitta på ett berg och se solnedgången, åka till Antarktis och klappa pingviner, bli fotad framför Hollywood skylten, klättra på pyramiderna, stå på en scen i ett annat land och sjunga(nej jag kan inte sjunga haha), rida kamel i öknen, klättra i berg, ligga på en strand och känna solen bränna mot huden, gå blad folkmassan i Japan.
rubriken kanske blev fel stavad(?)

BOKAT SPRÅKRESA TILL MALTA 13-26 JULI!!!

2011-04-05 kl. 15:34:14
Känn min lycka! Kommer bli hur roligt som helst!
random bild, gick inte att kopiera från hemsidan.....bloglovin